Tevreden gebruikers van een AEROWATT Warmtepomp

Recent heeft Suntech Energy weer een mooi warmtepomp project opgeleverd. Een tweepersoons huishouden die de oude CV-ketel hebben laten afkoppelen en hebben gekozen voor een R290 lucht/water warmtepomp van AEROWATT. Ondanks dat deze mensen geen vloerverwarming (lage temperatuur verwarming) hebben is de woning comfortabel verwarmt via de huidige radiatoren. Het tapwater komt uit de 200 liter boiler. Snel warm water onder een goede druk.

Het plaatsen van een (hybride) warmtepomp is in veel gevallen mogelijk. Je hoeft niet altijd persé voorzien te zijn vloerverwarming. Ook in combinatie met hoge temperatuur radiatoren kan het prima functioneren.

Slimme aansturing

Het slim aansturen via een energie managementsysteem is de toekomst. Zo laten we je zonnepanelen, warmtepomp, thuisbatterij en bijvoorbeeld laadpaal optimaal met elkaar communiceren. Dit in combinatie met een dynamisch energiecontract maakt dat we overbelasting van het net voorkomen en op de meest gunstige momenten stroom afnemen of terug leveren. In 2025 gaat de subsidieregeling op warmtepompen veranderen. Vraag daarom dit jaar nog een offerte aan voor de installatie van een warmtepomp om te profiteren van de maximale subsidie. Deze kan wel oplopen tot een bedrag van € 3.825.

Laat een adviseur van Suntech Energy eens vrijblijvend langskomen voor een adviesgesprek. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Terug naar nieuwsoverzicht